PS. food & lifestyle

PS. food & lifestyle is een eenvoudig en doeltreffend programma
ontwikkeld door diëtisten om gewicht te verliezen en gewichtsverlies te behouden.

Het PS. food & lifestyle programma

Het programma

Het programma van PS. food & lifestyle volg je onder mijn persoonlijke begeleiding. Het programma bestaat uit 3 fases, die we stap voor stap samen doorlopen.

Jouw dag- en weekmenu wordt aangepast op jouw wensen en behoeften. Gemiddeld zijn er 5 à 6 eetmomenten per dag. Hiervan zijn 3 hoofdmaaltijden en 2 à 3 tussendoortjes. In de eerste fase maak je bij de meeste eetmomenten gebruik van de producten van PS. food & lifestyle. De lunch en het diner worden onder andere aangevuld met groente en een stukje vis, vlees, ei of vleesvervanger.

De producten

De producten van PS. food & lifestyle zijn eiwitrijk en koolhydraat arm. Je kunt de producten vergelijken met gangbare voedingsmiddelen, zoals muesli, crackers, rijst, pasta en diverse snacks. Je gaat hiermee niet minder eten, maar ánders. Hierdoor is het makkelijk vol te houden en deel je jouw dag naar wens in. We passen het samen in, in jouw leefpatroon.

De eiwitrijke en koolhydraatarme eetmomenten zorgen voor verlies van vetmassa en behoud van spiermassa. Je stofwisseling blijft hierdoor hoog en daarmee voorkom je het jojo-effect.

Persoonlijke begeleiding

Wekelijks kom je op consult om jouw resultaten te bespreken, leer ik je wat een gezonde leefstijl precies inhoudt en geef ik je handige tips op het gebied van voeding, beweging en mindset.

Na het bereiken van jouw gewenste gewicht blijf je nog een jaar lang onder mijn begeleiding, zodat je het behaalde resultaat ook daadwerkelijk behoudt.

Gezond koken

Vitaliteit

Bewegen

Mindset

Motiveren

Kosten
PS. food & lifestyle programma

De kosten van het programma zijn per persoon verschillend en afhankelijk van je gewenste doel.

Als je overweegt om te starten maken we een vrijblijvende afspraak. Deze afspraak neemt ongeveer 20-30 minuten in beslag, maar indien je meteen begint verlengen we de tijd tot ongeveer een uur.

Een product of eetmoment kost ca. € 2,70. Gemiddeld nemen cliënten in de eerste fase vijf producten per dag. Heb je vijf producten per dag nodig dan ben je € 13,50 per dag en ongeveer € 90,- per week kwijt in de eerste fase. Deze producten vervangen voor het grootste deel de voeding die je normaal bij de supermarkt koopt, deze kosten kun je er dus eigenlijk vanaf trekken. Daarnaast is de begeleiding en de consulten hierbij inbegrepen. Zodra je gewenste gewicht is bereikt nemen de producten per dag af, maar blijft de begeleiding bestaan.