“Ik heb een passie voor eten en dan vooral lekker en gezond eten.
Als ik lekker en gezond eet, sta ik in mijn kracht, voel me vitaal en straal dit ook uit. Naast gezond en lekker eten vind ik bewegen en een positieve mindset onmisbaar in mijn vitale leven.”

Nathalie Schouten

Mijn traject tot vitaliteitscoach

Mijn grote passie is eten en dan vooral lekker én gezond eten. Dit is niet altijd zo geweest, ik heb jarenlang gestruggeld met eten. Ik wist eigenlijk niet wat echt gezond was. Voelde me niet lekker in mijn vel, was vaak vermoeid, had een slecht zelfbeeld en weinig energie, waardoor ik regelmatig naar verkeerde voeding greep. Dat maakte me futloos en somber, waardoor ik geen energie had om te sporten en zelfs te bewegen. Ik raakte in een vicieuze cirkel.

Het belang van het eten van de juiste voeding

Om de vicieuze cirkel te doorbreken ben ik me gaan verdiepen in voeding, beweging, hormonen en mindset. Het volgen van de opleiding tot vitaliteitscoach was een eerste stap en een mooi en leerzaam proces. Leren over hoe belangrijk het eten van de juiste voeding is, maar ook over het effect van regelmatig bewegen, trainen en een positieve mindset. Na het afronden van de opleiding heb ik de opleiding voedingsdeskundige gevolgd om zo mijn kennis verder uit te breiden.

Hierdoor ben ik zo enthousiast geraakt, dat ik anderen graag wil helpen om zich ook lekker in hun lijf, vitaal en in hun kracht te voelen! Zodoende ben ik gestart als PS. food & lifestyle coach. Meer informatie over wat dit is tref je aan op de pagina PS. food & lifestyle.

Zelf ben ik mijn kennis gaan toepassen en voel me vitaler dan ooit. Hierdoor ben ik zo enthousiast geraakt dat ik graag anderen hierin wil begeleiden.

Stralend, slank en vitaal door het leven!
Wil jij dit ook?
Neem dan contact op voor een eerste stap naar vitaliteit.

Gezond koken

Vitaliteit

Bewegen

Mindset

Motiveren